Kutatás-fejlesztés


Energetika

A természeti környezet adottságai a felhasználó igényei összeegyeztetésével tudományos eredmények birtokában kutatás témája a „zéró energiájú épület” megvalósításának lehetősége, ahol éves szinten a megújuló és a nem megújuló energiafelhasználás aránya közel 0.
Integrált mérnöki szolgáltatás

Az integrált mérnöki szolgáltatás olyan komplex szemlélet, melynek alkalmazásával a tervező az ember, a kultúra, a tudomány és a természet egységében valósul meg a tervezett létesítmény.
Helyi értékeken alapuló fejlesztés

A projekt környezet helyi értékein alapuló ahhoz igazodó projekt szemléletű tervezés a kultúrába ágyazva helyezi el a tervezett létesítményt. A projekt szemléletű mérnöki szolgáltatásban a tudomány eszközeivel a legmagasabb szinten meghatározottak a követelmények, a műszaki megoldások, hogy a projekt használható, gazdaságos és fenntartható legyen.
Tervezés technológia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Hírlevél Facebook Twitter Youtube