Kutatás-fejlesztés


Energetika

A természeti környezet adottságai a felhasználó igényei összeegyeztetésével tudományos eredmények birtokában kutatás témája a „zéró energiájú épület” megvalósításának lehetősége, ahol éves szinten a megújuló és a nem megújuló energiafelhasználás aránya közel 0.
Integrált mérnöki szolgáltatás

Az integrált mérnöki szolgáltatás olyan komplex szemlélet, melynek alkalmazásával a tervező az ember, a kultúra, a tudomány és a természet egységében valósul meg a tervezett létesítmény.
Helyi értékeken alapuló fejlesztés

A projekt környezet helyi értékein alapuló ahhoz igazodó projekt szemléletű tervezés a kultúrába ágyazva helyezi el a tervezett létesítményt. A projekt szemléletű mérnöki szolgáltatásban a tudomány eszközeivel a legmagasabb szinten meghatározottak a követelmények, a műszaki megoldások, hogy a projekt használható, gazdaságos és fenntartható legyen.
Technológia-fejlesztés, kutatás-fejlesztéshez kapcsolódó tervezés

Részvétel alkalmazott K+F projektek megvalósításában, kapcsolódó tervezési, műszaki szakértési feladatok elvégzésében. A projektek során megvalósuló szennyvíztisztítási technológia-fejlesztéshez kapcsolódóan műszaki tervezési feladatok ellátása.
Hírlevél Facebook Twitter Youtube