Szervezés


Az előkészítő szakaszban elősegítjük a helyszín állapot-meghatározását, minősítését, elkészítjük a fejlesztés programját, lebonyolítjuk a hatásvizsgálatok, területrendezési tervek készítését, a Megrendelő megbízásával közreműködünk a megfelelő tervezők kiválasztásában.

Az engedélyezési szakaszban közreműködünk az engedélyezési tervek elkészítésénél az előírásoknak való megfeleltetésben, a dokumentumok teljességében, az engedélyeztetések lebonyolításában, a jogerős határozatok elérésében., ellenőrizzük a terveket.

A tendereztetés szakaszában előkészítjük a projekt tenderkiírását, lebonyolítjuk a tendereztetést, optimalizáljuk a tervezővel és a kivitelezővel a műszaki megoldásokat, ellenőrizzük a terveket, javaslatot teszünk a kivitelezési szerződés feltételrendszerére, a projekt megvalósítás részletes műszaki követelményeire.

A kivitelezési szakaszban lebonyolítjuk a kivitelezést, elvégezzük a tervellenőrzést, a műszaki ellenőrzést, szükség esetén biztosítjuk a felelős műszaki vezetést műemlék épületek helyreállításánál is. Lebonyolítjuk a műszaki átadást és hibajavítást.

A használatba adást lebonyolítjuk, megszerezzük a használatbavételi engedélyt, ha szükséges a telephely működési engedélyt, figyelemmel kísérjük és kezeljük a garanciális időszak problémáit.Hírlevél Facebook Twitter Youtube