Kívül-belül megújul a Konstruma

Cégünk működését három éve kezdtük el megújítani és ez a folyamat ma új szakaszába lépett. Vállalkozásunk működésének első harminc évében, az operatív feladatokat egyedül az alapító, Dr. Oláh Mihály Zoltán ügyvezető látta el. Szemléletét és munkamorálját szem előtt tartva folyamatosan adja át tapasztalatait a cégvezetés terén is, így vezetői teendőinek egy részét már fiatal kollégái látják el.

A cég átalakulásának első szakaszában a vezető napi feladataiba kapcsolódott be fokozatosan Égető Sándor, Várhidi Tamás és Kovács Ádám. 2021-ben Sándor cégvezetői, Tamás tervezésvezetői, Ádám mérnökvezetői megbízást kapott.

Ádám vezetésével a korábbi – dominánsan generáltervezői – tevékenység kiegészült az építkezések lebonyolítói- és műszaki ellenőri feladatainak teljes körű ellátásával. Célunk a kiegészült szolgáltatásainkkal az építőipari beruházások minél teljesebb, integrált mérnöki támogatása, a kezdeti gondolattól a megvalósulásig.

Az átalakult vezetési- és szolgáltatási struktúrát követve cégünk elnevezése is megváltozott, így 2023. november 30-ától már Konstruma Építész-Mérnök Tervező-Tanácsadó Kft. a hivatalos megnevezése, a jövőre 35 éves múlttal rendelkező vállalkozásunknak.

A megújulás napjainkban érte el cégünk digitális felületeit: megújítottuk weboldalunkat, frissítjük közösségi média felületeinket. Az átalakulással szükségszerűen együtt jár az eddigi eredményeink számbavétele, rendszerezése is, hogy a felhalmozott tapasztalatokra és tudásra építve határozhassuk meg a továbbhaladás irányát, a cég hosszútávú jövőképét. Eddigi történetünk mérföldköveit, fontosabb projektjeit, különlegesebb mérnöki megoldásait (az áttekintéshez kapcsolódóan) publikáljuk is digitális csatornáinkon. Gyakorlati tapasztalataink megosztásához ideális felület az új honlapunk BLOG menüpontja, ahol rendszeresen jelentkezünk majd írásainkkal.

Minden projekt és minden átadott épület egyedi, legtöbbször évek csapatmunkájának eredménye. Így van ez a Konstruma cégtörténetének esetében is: jó terv és jó csapat eredménye az elmúlt 34 esztendő is és bízunk benne, hogy legalább ugyanennyi közös munka áll még előttünk!

Tervei megvalósításához Önnek is ajánljuk szaktudásunkat és hosszútávú együttműködésünket!

Égető Sándor