Konstruma a Budapest-Bamako Rally-n!

Elhivatott munkatársainknak is kell a kikapcsolódás, amit a hétköznapi feladatoktól teljesen eltérő módon is el lehet érni. Így volt ezzel cégünk egyik munkatársa is, aki barátjával vág neki egy igazi kihívásnak, az embert és autót próbálóló nagy távolságnak és a homoktengernek!

Egy évvel ezelőtt kezdődött minden, amikor Ádám barátja Köves Tamás benevezett a Budapest-Bamako rallyra és csapattársat keresett maga mellé. Kovács Ádám kollégánknak -elmondása szerint – csak 3 napra volt szüksége és már jelezte is, hogy szívesen elkísérné a túrára.

Az egy évvel ezelőtti nevezés óta sokminden történt, a kalandra felkészített autójuk már bepakolva várja a Budaörsi reptérre szervezett rajtceremóniát. Elkötelezett csapatukkal nem csak végigvezetnek Afrika nyugati részén, hanem a hosszú és kihívást jelentő útjuk során segítenek is az ott élő embereknek. Jótékonysági kezdeményezéseik és a Konstruma iroda segítségével, a rászoruló gyerekeknek ajándékokat, a helyi közösségeknek pedig a hétköznapi életükhöz szükséges használati tárgyakat visznek ajándékba.

A támogatóik matricáival díszített autójuk elszántságukat és felkészültségüket tükrözi. A rally túra kategóriájának az itinerét, pár napja kapták meg és úgy tűnik Európa, Marokkó, Ny-Szahara, Mauritánia, Guinea és Szenegál érintésével hatalmas kalandra rajtolnak Sierra Leonéig január 26-án!